PRATITE NAS NA:

Danas je održani ždrijeb za 4. klupsko malonogometno prvenstvo Međimurja na mantinele.

NK Polet je osvojio posljednja dva naslova te ove godine brani titulu. U NGC Aton u Nedelišću danas je bio ždrijeb skupina za prvenstvo Međimurja na mantinele. Prvenstvo počinje u srijedu 26. prosinca 2018. godine, a finale je predviđeno za subotu 5. siječnja 2019. godine. U seniorskoj konkurenciji ukupno je prijavljeno 33 kluba podijeljenih u 8 skupina. Nakon odigranih utakmica u skupini u osminu finala prolaze najbolje 2 momčadi iz svake skupine. NK Polet prošle dvije godine osvojio je prvenstvo i svakako dečki žele doći do treće titule uzastopno. U skupini B našoj momčadi suprotstavit će se NK Podturen, NK Sloboda  iz Slakovca  i NK Bratstvo iz Preseke.

Sve utakmice igraju se u sportskoj dvorani Nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću, a cijena ulaznice je 10,00 kuna po danu. Generalni sponzor turnira je Promming d.o.o. iz Čakovca.

Osim seniorskog prvenstva igraju se još veteransko prvenstvo i prvenstvo u kategoriji U-14, ŠN Sveti Martin je u skupini „C“ s NŠ Međimurje-Čakovec 3, ŠN Sveti Juraj na Bregu i ŠN Rudar. Nadamo se da će naša U-14 momčad pod vodstvo trenera Stjepana Perčića također ostvariti zapaženi rezultat.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  7. kolo 3.HNL - Sjever

   NK Polet

  -

  NK Virovitica 

  Sveti Martin na Muri, 03.10.2020., 15:00 sati


  prethodno>> 5. kolo

  NK Podravac

  0-2

  NK Polet

 • 1