PRATITE NAS NA:

Već tradicionalno trećeg vikenda u siječnju održana je redovna godišnja skupština nogometnog kluba Polet. Na godišnju skupštinu odazvalo se 70-ak ljudi.

Redovna godišnja skupština održala se u petak, 18. siječnja 2019. godine u 18:00 sati u prostorijama kluba. Predsjednik radnog predsjedništa bio je Franjo Makovec, članovi Miroslav Novinščak i Stanko Perčić, a zapisničar Mihael Breznik. Na skupštini nazočio je zamjenik načelnika Općine Sveti Martin na Muri Martin Srša, župnik Ivan Herceg te predstavnici gotovo svih udruga s područja naše općine te predstavnici susjednih prijateljskih nogometnih klubova.

Nakon što se odradio predviđeni dnevni red po točkama i pročitana su sva izvješća (izvješće predsjednika, financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora, izvješće škole nogometa, izvješće trenera seniorske momčadi), riječ je dana i gostima. Od naših gostiju čuli smo samo riječi pohvale i divljenja za cijelokupni rad kluba. Skupština je zatvorena u 19:45 sati te je slijedilo domjenak i druženje za sve okupljene. Zahvaljujemo se prisutnima na odazivu i konstruktivnoj raspravi.

FOTO (Tomislav Kralj):

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  Prijeteljska utakmica

   NK Polet

  -

  NK Osijek II (Osijek)

  Sveti Martin na Muri, 30.07.2021., 18:00 sati


  prethodno>> 5. kolo 

  NK Polet

  5-0

  NK Tehničar

 • 1