PRATITE NAS NA:

Seniorska momčad, cijelokupni stručni stožer i neki članovi uprave kluba vratili su se s kratkog izleta iz Delnica.

Kao što je i bilo predviđeno, seniori su odigrali jednu pripremnu utakmicu i odradili jedan trening.

U petak nakon dolaska u Delnice i smještaja odrađen je trening , a u subotu  2. veljače 2019. odigran je prijateljska-pripremna  utakmica s NK Grobničanom iz mjesta Čavle u Primorsko – goranskoj županiji. NK Grobničan premoćno je osvojio jesenski naslov u Međužupanijskoj  ligi NS Rijeka.  Zbog obilnih kiša utakmica je odigrana u Rijeci, na umjetnoj travi na pomoćnom igralištu stadiona Kantrida. Naši dečki poraženi su 5:2. Strijelaci za našu ekipu bili su Dejan Mezga i Nikola Barat.

Nakon noćenja u hotelu Risnjak u Delnicama u nedelju je nakon ručka slijedio povratak kući.

Nakon ovog kratkog izleta naše dečke i dalje čekaju naporni treninzi i žestoke pripreme kako bi nadolazeća natjecateljska sezona bila što uspiješnija. Pripreme se nastavljaju u centru zdravlja i ljepote Vitafit  te naravno na igralištu NK Polet.

Ovim putem zahvaljujemo se ljubaznom osoblju hotela Risnjak u Delnicama te našim sportskim prijateljima, članovima NK Grobničan. Zahvaljujemo se i našem vozaču Ivici iz tvrtke Jakopić Travel d.o.o.

http://nkgrobnican.hr/

https://www.sportcom.hr/lokalni-sport/nogomet/cetvrta-liga-z/pripremna-utakmica-grobnican-pobijedio-polet-na-pomocnom-igralistu-na-kantridi

 

FOTO (Slobodan Cerovec):

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  Prijeteljska utakmica

   NK Polet

  -

  NK Osijek II (Osijek)

  Sveti Martin na Muri, 30.07.2021., 18:00 sati


  prethodno>> 5. kolo 

  NK Polet

  5-0

  NK Tehničar

 • 1