PRATITE NAS NA:

U subotu 9. veljače 2019. godine odigrana je pripremna prijateljska utakmica s našim starim znancima USV Raiffeisen Weindorf iz mjesta St. Anna am Aigen u Austriji.

Utakmica je odigrana u selu Straden nedaleko St. Anne am Aigen na terenu s umjetnom travom.

Već nekoliko godina njegujemo s prijateljske odnose s klubom Union Sportverein Raiffeisen Weindorf iz St. Anne am Aigen. Oni su svako ljeto naši dragi gosti na turniru prijateljstva kojeg su prošle dvije godine i osvojili.  Ove subote došao je red da im se odužimo te smo otišli u Austriju na odigravanje prijateljske utakmice. Utakmica se zbog predviđenog lošeg vremena, ali i zauzetosti njihovoh igrališta igrala u obljižnjem selu Straden na terenu pokrivenom s umjetnom travom. Naši domaćini pokazali su svoju kvalitetu te nas svladali s 3:1 (2:0). Bila je to ravnopravana utakmica s prilikama na obje strane, ali domaćini su bili konkretniji u završnici te na kraju zasluženo slavili. Strijelac za NK Polet bio je Nikola Ferlin, a za St.Anna zabili su Marko Guja, Andreas Lackner i Markus Klöckl. Nakon utakmice počastili su nas pićem, a zatim je u njihovim klupskim prostorijama slijedila zajednička večera obje momčadi.

Ovim putem zahvaljujemo se čelnicima Union Sportverein Raiffeisen Weindorf iz St. Anne am Aigen, podpredsjedniku kluba Johannesu Weidingeru, njihovom treneru Tomislavu Kocijanu, igračima i ostalim ljudima iz kluba na divnim trenucima u Austriji. Naravno da su nam obećali dolazak i ove godine na naš turnir prijateljstva koji se održava u srpnju na našem igralištu te će se divno priateljstvo dva kluba i dalje nastaviti. Vodeći ljudi iz USV St. Anne najavili su još jednu lijepu gestu. Naime obećali su kako će doći i prisustvovati jednoj našoj prvenstvenoj domaćoj utakmici te nas i uživo podržati da uspijemo i ove sezone  izboriti naše sportske ciljeve.

FOTO (Mihael Breznik):

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  Prijeteljska utakmica

   NK Polet

  -

  NK Osijek II (Osijek)

  Sveti Martin na Muri, 30.07.2021., 18:00 sati


  prethodno>> 5. kolo 

  NK Polet

  5-0

  NK Tehničar

 • 1