PRATITE NAS NA:

 

Igralište  NK Polet od ovih dana sjat će u još lijepšem sjaju.

Naime ovih dana završili su intenzivni radovi na uređenju službenih prostorija kluba na katu zgrade iznad svlačionica.

Uprava kluba na čelu s predsjednikom Miroslavom Novinščakom čini sve kako bi se naši i gostujući igrači i službene osobe što bolje osjećali na našem igralištu. Ovih dana su završili radovi na uređenju službenih klupskih prostorija na katu zgrade gdje su svlačionice.

Uređen je cjelokupni 1. kat zgrade koji se sastoji od nekoliko reprezentativnih prostorija. Centralni dio etaže je velika prostorija za druženje s kapacitetom od 50 ljudi, opremljena modernim stolicama i stolovima te TV-om. U sklopu te prostorije su i vitrine popunjene peharima iz bogate povijesti kluba. Najzanimljiviji dio etaže koji gleda prema igralištu namjenjene je snimanju utakmice i osoblju zaduženom  za razglas, fotografiranje i sl. Iz te prostorije postoji i izlaz na balkon. Uređena je i službena prostorija za delegata u kojoj je predviđeno pisanje zapisnika za utakmice, održavanje sastanaka prije utakmice i slične zadaće. Jedna manja prostorija predviđena je za kuhinju koja je također uređena i opremljena potrebnim uređajima.  Na istočnom dijelu zgrade predviđena je prostorija za potrebe Škole nogometa Sveti Martin. Također su i uređeni muški i ženski WC.  U cijeli interijer elegantno je utkana povijest kluba, što putem fotografija i postera što putem pehara medalja i ostalih predmeta.

Otvorenje novih prostorija bit će u subotu 15. lipnja 2019. od 16:00 sati.  Stoga ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu na utakmicu i proslavu novog, već trećeg naslova prvaka. Novouređene prostorije će se moći slobodno razgledati prije, za vrijeme te nakon utakmice Polet – Sloga Čakovec.  Povodom proslave trećeg uzastopnog naslova prvaka 4. NL Čakovec – Varaždin za sve navijače osigurali smo besplatno meso na rašljama te feštu do ranog jutra uz živu glazbu, vatromet i niz iznenađenja.

Veoma opsežne radove oko uređenja unutrašnjeg djela cjelokupnog 1. kata u zgradi gdje su svlačionice izvodilo je nekoliko specijaliziranih tvrtki. Uz sredstva NK Polet, glavni donatori preuređenja je tvrtka Termoprom iz Čakovca  i  Dom Novinščak iz Čakovca. Nove stolove, stolice i ostali drvene proizvode radila je tvrtka Emi Stil iz Novog Sela Rok, keramičarske radove, ličilačke i postavljanje Knauf ploča izvodili su radnici tvrtke Đurkin iz Čakovca. Inox dijelove potrebne za uređenja unutrašnjosti donirala je i montirala tvrtka Ferrum iz Vrhovljana. Nova ulazna vrata sponzorirala je tvrtka Alpro Šardi iz Selnice. Ovim putem zahvaljujemo se svim sponzorima koji su doprinijeli u preuređenju klupskog kafića.

Vidimo se u subotu 15.6.2019. na seniorskoj utakmici 30. kola 4. NL Čakovec – Varaždin protiv NK Sloge iz Čakovca koja počinje u 17:30 sati na proslavi trećeg uzastopnog naslova prvaka uz besplatno meso na rašljama, živu glazbu, vatromet i otvorenje novih prostorija kluba.

 

FOTO (Tomislav Kralj):

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  1/4 finale Kup-a MNS-a

   NK BSK

  -

  NK Polet

  Belica, 19.07.2020., 17:00 sati


  prethodno>>prijateljska

  NK Venera

  1-8

  NK Polet

 • Veterani +

  11. kolo Veterani 'Sjeverozapad'


  NK Mura

   vs

  NK Polet

  Sveti Martin na Muri, proljeće 2017. u 10.00 sati


  prethodno>>10.kolo Veterani


  NK Polet

  -

  NK Bratstvo

 • Juniori +

  14. kolo U-17 kvalitetna liga


  ŠN Sveti Martin

  vs

  ŠN petica

  Hlapičina, 18.03.2017. u 15:00sati


  prethodno>>13.kolo


  ŠN Sveti Martin

  4-2

  ŠN Sloga/Strahoninec

 • U-14 +

  18.kolo 1.HNL-Sjever


  NK Polet

  vs

  NK Križevci

  Sveti Martin na Muri, 126.03.2017., u 11:15 sati


  prethodno>>175.kolo

  NK Varaždin

  3-1

  NK Polet

 • U-12 +

  18.kolo 1.HNL-Sjever


  NK Polet

  vs

  NK Križevci

  Sveti Martin na Muri, 26.03.2017., u 10:00 sati


  prethodno>>17.kolo

  NK Varaždin

  4-0

  NK Polet

 • U-10 +

  18.kolo 1.HNL-Sjever


  NK Polet

  vs

  NK Križevci

  Sveti Martin na Muri, 26.03.2017., u 10:00 sati


  prethodno>>17.kolo

  NK Varaždin

  6-2

  NK Polet

 • U-8 +

  10.kolo POČETNICI  ŠN Sveti Martin

  vs

  ŠN Sloga 09

  Sveti Martin na Muri, 25.03.2017., u 10:00 sati


  prethodno>>9.kolo


  ŠN Sveti Martin

  1-1

  ŽNK Katarina Zrinski

 • 1