PRATITE NAS NA:

Nastavlja se popunjavanje igračke križaljke seniorske momčadi za narednu natjecateljsku sezonu.

Trener Mario Kovačević imat će na raspolaganju još dva nova kvalitetna igrača. Riječ je o Filipu Perčiću i Filipu Holiju.

Filip Perčić iz Lapšine domaći je 19-ogodišnji dečko i povratnik u naše redove. Kao veliki nogometni talent i izdanak naše škole nogometa otišao je u NK Varaždin gdje je uspješno nastupao u 1. HNL kadeta i juniora. Nogometni put odveo ga je u juniore ND Mura 05 Murska Sobora gdje ulazi u seniorski sastav. Ove godine je 4. mjestom u 1. Slovenskoj ligi izborio kvalifikacije za Europa ligu. Pošto u 3. HNL Sjever u startnoj postavi moraju biti tri igrača mlađa od 21 godine tako će se zasigurno i Filipu Perčiću pružiti prilika za pokazaivanje svojeg nogometnog znanja.

26-ogodišnjeg stopera Filipa Holija naši navijači upoznali su tokom nadmetanja s NK Bednja u 4. NL Čakovec – Varaždin. U seniorski nogomet ušao je u Ludbregu s NK Podravina, a zatim prolazi u NK Varaždin. Nakon godine i pol u NK Varaždin odlazi na jednu polusezonu u Mađarsku u FC Tatabánya. Jednu sezonu odigrao je i u FK Olimpik iz Sarajeva te zadnje dvije sezone u NK Bednja  Beletinec. Filip Holi iskusni je stoper koji će sigurno svojim predstavama i svojom visinom dovoditi u probleme brojne napadače 3. HNL Sjever.

Dolaskom Filipa Perčića, Filipa Holija te Josipa Brezovca i zadržavanjem kadra koji je osvojio 4. NL Čakovec – Varaždin nadamo se da će Polet i u 3. HNL Sjever igrati značajnu i zapaženu ulogu tokom čitavog prvenstva.

Pratite i dalje naše web stranice i službeni Facebook profil gdje ćemo vam i dalje donositi ekskluzivne vijesti vezane uz naš Polet. Uskoro ćemo objaviti i raspored prijateljskih utakmica te detalje oko sad već tradicionalnog turnira prijateljstva.

 

FOTO (Mihael Breznik):

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  5.kolo 3.HNL-Sjever

   NK Bjelovar

  -

  NK Polet

  Bjelovar, 18.09.2021., 16:00 sati


  prethodno>> 4. kolo 3.HNL-Sjever

  NK Polet

  11-0

  NK Rudar (M.Središće)

 • 1