PRATITE NAS NA:

Tijekom ove prisilne pauze kada nažalost lopte miruju Uprava NK Polet na čelu s predsjednikom Miroslavom Novinščakom ne odmara već marljivo radi na uređenju infrastrukture.

Oko glavnog terena ukupno je do sada bilo postavljeno oko 400 sjedalica s visokim naslonom. Ovih dana traju radovi oko postavljanja novih 60 crvenih i bijelih sjedalica s južne strane glavnog terena gdje su uobičajeno smješteni gostujući navijači. Tako će se sada kapacitet sjedećih mjesta oko glavnog terena povećati na preko 470 sjedalica.

Nastavljeni su i radovi na novom, trećem pomoćnom igralištu koje će se nalaziti iza prvog pomoćnog igrališta na krajnjem zapadnom djelu Poletovog kompleksa. Bageri i ostala teška mehanizacija domaće tvrtke Asfalt Gradnja iz Žabnika ovih dana marljivo su radi na ravnanju terena. U sljedećim danima očekuje nas još dosta grubih radova na izgradnji tog pomoćnog terena. Nakon teških i grubih radova koji bi se morali uskoro završiti kroz ljeto nas očekuje postavljanje podzemnog navodnjavanja i ostalih finih radova na završetku izgradnje igrališta. U jesen je predviđeno sijanje trave kako bi druge godine pomoćno igralište moglo biti u svojoj funkciji. Za izgradnju tog pomoćnog igrališta od Međimurskog nogometnog saveza dobili smo donaciju u iznosu od 50.000,00 kn na kojoj se najljepše zahvaljujemo.

Ovih dana izvodili su se radovi na uređenju parkirališta i okoliša kod svlačionica. Postavili su se rubnici i asfaltiralo parkiralište koje se nalazi kod svlačionica i iza južne tribine. Time se je dobilo oko 30 parkirnih mjesta. Usput se je uredio i popratni okoliš za još kvalitetniji i ugodniji boravak svih koji koriste to parkiralište, od navijača i igrača do članova Uprave kluba, roditelja naših najmlađih nogometaša i ostalih.

Također su se proteklih mjeseci popravili i otklonili nedostaci na donjem dijelu ograde (tzv. parapet) na južnom djelu glavnog terena kako bi i taj dio bio spreman za nove utakmice. Uz sve te radove odvijaju se i redovni, tekući poslovi oko održavanja svih terena i okoliša u kojima već tradicionalno prednjači naš domar Jože Kirec i njegova obitelj.

Svi ti radovi pokazuju kako članovi kluba neumorno rade na poboljšanju uvjeta kako bi se kvalitetno dočekao nastavak redovnih aktivnosti kluba. A kako to zaista izgleda možete vidjeti na nekoliko fotografija ispod ovog teksta.

 

FOTO (Miroslav Novinščak, Jože Kirec):

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  18. kolo 3.HNL-Sjever

   NK Virovitica

  -

  NK Polet

  Virovitica, 10.04.2021., 16:30


  prethodno>> 17. kolo 

  NK Polet

  1-1

  NK Podravac

 • 1