PRATITE NAS NA:

Nakon odlaska Marija Kovačevića s klupe seniorske momčadi čelni ljudi kluba bacili su se na intenzivnu potragu za novim trenerom.

Nakon gostujuće pobjede u Virju u slijedeće kolo, u domaćoj subotnjoj utakmici s NK Virovitica ulazimo s novim trenerom. 

Nakon dvije godine seniorska momčad dobila je novog stratega na svojoj klupi. Novi trener  seniorske momčadi Poleta je 41-ogodišnji Matija Kristić. On je do sada vodio seniorsku momčad NK Podravina (Ludbreg) u 3. HNL - Sjever. S Matijom Kristićem dobili smo mladog i ambicioznog stručnjaka na klupi koji se dokazao na prijašnjim poslovima i koji će zasigurno uvesti neke novosti u naše redove. Pred njim su svakako brojni izazovi, a prije svega vratiti našoj momčadi pobjednički duh i vjeru u njih same jer kvalitetu svakako posjeduju. Jedan od izazova je i povećati efikasnost naših napadača, ali i konsolidirati obrambene redove. Sigurni smo da će zapuhati novi vjetrovi u seniorskoj momčadi i donijeti potrebno osvježenje.

Matija Kristić dobio je čast postati 16. trener u 55 godine bogatoj povijesti NK Poleta. Ovim putem još jednom želimo dobrodošlicu novom treneru te puno osvojenih bodova i mnogo uspješnih sezona u našem klubu. 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  15. kolo 3.HNL-Sjever

   NK Polet

  -

  NK Radnik

  Sveti Martin na Muri, proljeće 2021.


  prethodno>> 14. kolo 

  NK Polet

  3-0

  NK Bjelovar

 • 1