PRATITE NAS NA:

Naš centralni branič Emanuel Mihalić već neko vrijeme svojim odličnim igrama i zalaganjem na terenu privlači brojne skautske službe.

Ovih dana došla je potvrda njegove kvalitete kada se HNK Rijeka odlučila uzeti ga na dvotjedne pripreme, gdje će pokušati nametnuti glavnom treneru.

Simon Rožman, glavni trener HNK Rijeka poveo je svoju seniorsku momčad na pripreme u Umag gdje će brusiti formu za nadolazeći nastavak prvenstva. Kao gost na pripremama riječkog prvoligaša bit će baš naš defanzivac Emanuel Mihalić. 

Odlazak Mihalića na pripreme baš u HNK Rijeka nije nimalo slučajan. Podsjećamo 15. listopada 2020. godine predsjednik NK Polet Miroslav Novinščak i sportski direktor HNK Rijeka Ivan Mance u službenim prostorijama kluba na stadionu Rujevica potpisali su ugovor o suradnji. Uz brojne druge aspekte koje sadržava ugovor u suradnji jedan važan dio je i međusobna razmjena igrača. Odlazak Mihalića u Rijeku samo je početak nadamo se bogate i uspješne suradnju iz koje će zasigurno korist imati i jedan i drugi klub.

HNK Rijeka 19. siječnja 2020. očekuje nastavak Hrvatski Telekom 1. liga kada gostuju u Maksimiru protiv GNK Dinamo. Glavni trener je Slovenac Simon Rožman, pomoćni treneri su Aleš Kačičnik, Vjekoslav Miletić i Danko Matrljan. Kondicijski trener je Aris Naglić, trener vratara Gojko Mrčela, analitičar Alen Obrez, a team manager Alen Rivetti. Za riječkog prvoligaša natupa i Međimurac Daniel Štefulj.

 

FOTO (HNK Rijeka):

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.HNL-Sjever

   NK Rudar

  -

  NK Polet

  Mursko Središće, ožujak 2022., 14:00 sati


  prethodno>> 14. kolo 3.HNL-Sjever

  NK Polet

  2-0

  NK Koprivnica

 • 1