PRATITE NAS NA:

Nakon dugotrajnih i napornih priprema konačno je na vidiku i početak prvenstva. Prema svemu sudeći sljedeće subote 20. ožujka 2021. očekuje se nastavak prvenstvenih nadmetanja.

Do sada su naši dečki marljivo trenirali te odigrali nekoliko trening utakmica, a sada počinje ono što smo željeli i nadali se; 3. HNL - Sjever. Već u subotu 20. ožujka 2021. u 15.30 sati u prvom kolu nastavka očekuje nas derbi na domaćem terenu protiv drugo plasiranog NK Radnik iz Križevci. Na veliku žalost naših gledatelja sve utakmice se do daljnjeg moraju igrati bez prisustva gledatelja. Na utakmicama smiju prisustvovati samo strogo propisane službene osobe.

Predviđeno je da se prvenstvo igra svake naredne subote do 8. svibnja 2021. kada je na rasporedu posljednje, 22. kolo regularnog prvenstva. Nakon toga predviđeno je da se sljedećih 5 subota, do 12. lipnja 2021. odigra 5 utakmica iz play off/out faze natjecanja. Tek nakon toga dobio bih se konačan poredak lige. To je neki okvirni plan proljetnog djela prvenstva za koji se nadamo da će se i ostvariti.

Cjelokupni raspored nastavka prvenstva bude dostupan na sljedećem linku: Raspored 3.HNL - Sjever

Napomenimo još da će se u ponedjeljak 15. ožujka 2021. godine u 16.00 sati održati online plenum svih klubova 3. HNL - Sjever na kojem će se utvrditi detaljne smjernice u organizaciji utakmica proljetnom djelu natjecanja.

Prema svemu sudeći nazire se kraj priprema koje smo odrađivali na našim terenima, teretani te nekoliko treninga u istarskom Medulinu. Naredni tjedan naša momčad predvođena trenerom Matijom Kristićem počinje borbu za bodove i za što bolji plasman. Želimo im sreću i što manje ozljeda te da ostanu na pobjedničkom putu gdje su bili i u jesenskom dijelu prvenstva.


#ZaKoga #ZaPolet

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  18. kolo 3.HNL-Sjever

   NK Virovitica

  -

  NK Polet

  Virovitica, 10.04.2021., 16:30


  prethodno>> 17. kolo 

  NK Polet

  1-1

  NK Podravac

 • 1