PRATITE NAS NA:

Poseban trenutak upriličen je prije početka utakmice NK Polet - NK Tehničar u subotu 12.06.2021. godine. Naime nakon više od 30 godina na trenerskoj klupi od trenerskog posla oprašta se naš Stjepan Perčić Pero, od njega su se prigodnim poklonima oprostili predsjednik škole nogometa Sveti Martin Tomislav Gradiček i predsjednik NK Polet Miroslav Novinščak.

Stjepan Perčić je od svoje najranije mladosti bio vezan uz nogomet i uz naš Polet. Starije generacije pamte ga kao dugogodišnjeg vrsnog Poletovog veznog igrača, a oni malo mlađi kao izvrsnog trenera i pedagoga naših mlađih kategorija. Nakon bogate i uspješne igračke karijere koju je većinom proveo u našem crvenom dresu te nešto kratko i u Sloveniji, Stjepan je ostao uz nogomet i svoj Polet. Uz nekoliko prekida bio je od 1990. godine u čak 9 sezona na klupi naših seniora. Nakon treniranja nekoliko okolnih klubova, našeg Perija srce opet vuče u Polet te je više od 20 godina trener naših mladih nogometaša.

S mlađim kategorijama gotovo u pravilu svake sezone osvajao je ligu u kojoj se natjecao, a nerijetko i završnice prvenstva i kupa Međimurja. Teško je pobrojati sve trofeje koje je osvojio, a sigurno to ne zna ni on sam. Ne postoji u zadnjih dvadesetak godina niti jedan naš igrač koji nije prošao kroz ruke našeg Perija. Zasigurno možemo reći da je Pero otac modernog Poleta kakvog danas poznajemo. Moramo spomenuti i da je Pero izvrstan pedagog koji nije stvarao samo kvalitetne igrače već nas je učio kako se nositi sa životnim izazovima te odgojio brojne generacije.

Uz sve to bio je i član uprave Škole nogometa, sudjelovao u radnim akcijama i svemu što je trebalo za klub, ali je prije svega prijatelj kakvog bi svatko poželio. Stoga Pero veliko ti hvala na svemu što si dao za naš klub, a posebno za našu djecu. Veliko hvala i cijeloj tvojoj obitelji i sigurni smo da ćeš i dalje strastveno pratiti naš Polet. Svojim radom i uspjesima zaslužio si biti uzor svima i postao jedna od najvećih legendi kluba.


#ZaKoga #ZaPolet

FOTO (Mihael Breznik):

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  Prijeteljska utakmica

   NK Polet

  -

  NK Osijek II (Osijek)

  Sveti Martin na Muri, 30.07.2021., 18:00 sati


  prethodno>> 5. kolo 

  NK Polet

  5-0

  NK Tehničar

 • 1