PRATITE NAS NA:

U tijeku je ljetni prijelazni rok i čelni ljudi kluba pod vodstvom predsjednika Miroslava Novinščaka marljivo rade te su za sada angažirali 4 nova igrača.

Riječ je o dvojici igrača iz obližnjeg NK Rudar Mursko Središće; Nino Patafta i Leonard Mesarić. Oba dvojica su bili standardni članovi prve postaje Lapornika, ali su odlučili napustiti njihove redove i priključiti se našoj momčadi. S obzirom na njihovo iskustvo igranja 3. HNL – Sjever uvjereni smo da će se ubrzo uklopiti u  sve zahtjeve našeg trenera Matije Kristića.

19-godišnji Ivan Dolovski dolazi nam iz juniorskog pogona NK Varaždin. Cijelu svoju karijeru bio je član mlađih uzrasta NK Varaždin, osim jednogodišnjeg angažmana  u NK Osijek. Dolovski se najbolje snalazi u veznom redu te će njegova mladost, energija i nogometno znanje sigurno dobro doći u predstojećim prvenstvenim izazovima.

Fran Antolović je 16-godišnji igrač koji nam dolazi iz kadetskog sastava NK Međimurje iz Čakovca. Riječ je o vrlo mladom igraču pred kojim je još mnogo zalaganja i truda da dostigne željene nogometne razine. Ali svakako radi se o velikom potencijalu koji bi u budućnosti mogao izrasti u vrsnog nogometaša. Antolović igra na mjestu stopera ili bočnog igrača. Treba napomenuti da je Fran sin nekadašnjeg našeg odličnog veznog igrača Kristijana Antolovića koji je 2002. godine u našem dresu osvojio Kup Međimurja.

Novim igračima u našim redovima želimo dobrodošlicu u našu sredinu. Također im želimo čim manje ozljeda te da svojim nogometnim znanjem rezvesele naše vjerne navijače.

#ZaKoga #ZaPolet

 

FOTO (Tomislav Kralj):

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  Prijeteljska utakmica

   NK Polet

  -

  NK Osijek II (Osijek)

  Sveti Martin na Muri, 30.07.2021., 18:00 sati


  prethodno>> 5. kolo 

  NK Polet

  5-0

  NK Tehničar

 • 1