PRATITE NAS NA:

Na kraju svake sezone dolazi do određenih promjena u momčadi, pa tako i ovih dana kod nas dolazi do određenih promjena u igračkom kadru. Neminovno je da i naši igrači koji su samo amateri traže druge sportske, poslovne, ali i životne prilike, te je neizbježno da dolazi do promjena u rosteru naše momčadi.


Jedan od naših najboljih strijelaca u povijesti kluba Tomislav Medved odlučio je objesiti kopačke o klin i reći zbogom seniorskom nogometu. Osim privatnih i poslovnih razloga zasigurno su razlozi za kraj karijere i protekle česte ozljede. Tomislav je s nama osvojio niz trofeja, često bio igrač odluke i prelomio brojne utakmice u našu korist. U NK Polet stigao je 27.07.20217. godine. Ukupno je zabio u službenim utakmicama preko 100 golova. U najdražem crvenom dresu osvajao je Međužupanijsku ligu Čakovec – Varaždin 2 puta, te dva puta i dvoransko malonogometnog zimsko prvenstvo Međimurja na mantinele te naravno i 2020. godine Kup Međimurja.


Jedini stranac u našoj momčadi koji se toliko udomaćio da je stranac samo na papiru je bio Erik Hozjan. On nas također napušta zbog novog poslovnog izazova u Austriji. Neumorni zadnji vezni gotovo u pravilu utakmicu je završavao s najviše kilometara u nogama od svih igrača na terenu. Erik je zasigurno je jedan od najboljih stranaca u dugoj povijesti kluba, a bilo je mnogih kvalitetnih stranaca u našem dresu. Popularni Ero također Polet napušta ponosan i visoko uzdignute glave te s nekoliko trofeja u svojoj biografiji. S nama je došao do 2 naslova Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin, 2 naslova dvoranskog malonogometnog zimskog prvenstva Međimurja na mantinele te 2020. godine Kup Međimurja te sudjelovao u svim drugim nedavnim uspjesima kluba. Erik hvala ti na svemu i sretno u daljnjoj karijeri.


Zbog novih izazova u drugim klubovima i akademskih obaveza našu sredinu napuštaju Karlo Karlovčec i Dominik Filipović. Njih dvojica također su bili važan kotačić u nedavnim uspjesima i brojim odličnim rezultatima našeg voljenog Poleta. Dino Škvorc se odlučio za preseljenje u drugu životnu sredinu te više neće moći biti dio našeg kolektiva. Naš ministar obrane uvijek je bio vođa na terenu te će biti teško nadoknaditi njegov nedostatak. Svojim ponašanjem, iskustvom na terenu i izvan njega te svojim igrama i zalaganjem bio je odličan primjer našim mladim igračima te svojim autoritetom u zadnjoj liniji strah svih protivničkih napadača.


Dvojica igrača koji su došli ove zime iz NK Varaždina također nas napuštaju. Karlo Težak ide u novu nogometnu sredinu. Dejan Glavica nakon polugodišnje posudbe iz NK Varaždina opet se stavlja njima na raspolaganje te će zajedno s njim odlučiti o budućem angažmanu.

Dečki hvala vam na vašem angažmanu te svim potezima kojim ste obradovali naše navijače.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  Prijeteljska utakmica

   NK Polet

  -

  NK Osijek II (Osijek)

  Sveti Martin na Muri, 30.07.2021., 18:00 sati


  prethodno>> 5. kolo 

  NK Polet

  5-0

  NK Tehničar

 • 1