PRATITE NAS NA:

Nakon kratke ljetne stanke novi trener seniorske momčadi Josip Brezovec ponovno je zakazao okupljanje momčadi za ponedjeljak 27. lipnja 2022. godine u 19:00 sati na igralištu NK Polet.

Kratkim sastankom igrača u ponedjeljak na kojem je sudjelovao i bivši trener Matija Kristić i prvim treningom u utorak započele su pripreme seniorske momčadi NK Polet za narednu natjecateljsku sezonu 2022./2023. u 3. HNL - Sjever. Nogometni klub Polet pripremne treninge će veći dio odraditi na svojim terenima. Trenirat će se 4 - 5 puta tjedno, a uz trenera seniorske momčadi Josipa Brezovca te sportskog direktora Zorana Šardija, kondicijske treninge će voditi fitnes trener Luka Murk. Svi treninzi i utakmice odvijat će se pod budnim okom fizioterapeuta Darijana Tomašića.


Igrački kadar za sada ostaje više-manje nepromijenjen. Većina igrača koji su nastupali u prošloj sezoni i dalje ostaju na okupu. Naše redove napustili su Ivan Dolovski (NK Rogaška - Slovenija) i Emanuel Mihalić (NK Aluminij - Slovenija) koji su odličnim igrama u našem klubu zapeli za oko kvalitetnijim sredinama te nastavljaju svoju karijeru u višim ligama. Luka Mezga također više neće biti dio naše momčadi sljedeće sezone. Naime svojim kvalitetnim nastupima nametnuo se čelnicima NK Varaždin, koji ga vraća s posudbe u svoje redove. Ovim putem im se još jednom najljepše zahvaljujemo na svemu što su nam pružili u voljenom crvenom dresu.


Trenutno s našom momčadi trenira nekoliko novih igrača, ali na njima je da se nametnu našem stručnom stožeru te će se tek onda s njima potpisati službena registracija. Kroz nekoliko dana ćemo vas više obavijestiti o novim pridošlicama. Naravno da će u ovim pripremnim utakmicama trener Josip Brezovec probati neke nove taktičke varijante te dati priliku i isprobati nekoliko mladih perspektivnih juniora iz naše Škole nogometa. Početak natjecanja za sezonu 2022./2023. 3. HNL - Sjever je predviđen za subotu 20. kolovoza 2022. godine.


Spomenimo da će prvu pripremnu utakmicu naša momčad odigrati u subotu 2. srpnja 2022. godine u 11:00 sati na našem terenu. Protivnik je vrlo atraktivan. Naime riječ je o ponajboljem našem klubu NK Osijek. Oni već dva tjedna marljivo treniraju na našim terenima i žestoko se pripremaju za nadolazeću prvenstvenu sezonu, ali i europske izazove. Tako da već na početku naših priprema imamo vrlo renomiranog protivnika. Također na ovoj prijateljskoj utakmici s NK Osijek bit će nam od strane HNS središta sjever dodijeljen pehar za prvo mjesto u protekloj sezoni 3.HNL-sjever.

 

Raspored pripremnih utakmica:

Sveti Martin na Muri: 02.07.2022., 11:00 sati NK Polet – NK Osijek
Mačkovec: 09.07.2022. NK Omladinac – NK Polet
Hlapičina: 23. i 24.07.2022. Turnir Hlapičina
Krapina: 30.07.2022. NK Zagorec – NK Polet
Čavle: 04. - 06.08.2022. Turnir Grobničan
Pitomača: 13.08.2022. NK Pitomača – NK Polet

*** vrijeme početka utakmica odredit će se naknadno

 

FOTO (Tomislav Kralj):

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  Pripremna utakmica

   NK Pitomača

  -

  NK Polet

  Pitomača, 13.08.2022., 18:00 sati


  prethodno>> Prijateljska

  NK Naprijed (Hreljin)

  0-2

  NK Polet

 • 1