PRATITE NAS NA:

Seniorska momčad zajedno s stručnim stožerom i nekim članovima uprave kluba vratila se s turnira u Čavlama u Primorsko – goranskoj županiji. Na kvalitetnom turniru kojeg je organizirao NK Grobničan na kraju smo zauzeli 3. mjesto.

Naš dugogodišnji prijateljski klub NK Grobničan iz Čavla iz Primorsko – goranske županije ove godine slavi 90 godina postojanja. Središnji događaj te proslave je 31. memorijalni turnir Josip Pepe Mikuličić. Uz našu ekipu na turniru su sudjelovali i domaćini, novi drugoligaš NK Grobničan, zatim drugoligaš NK Opatija i trećeligaš NK Naprijed (Hreljin).

Na put smo krenuli u petak 5. kolovoza 2022. u ranim jutarnjim satima da bi se što prije smjestili u hotel Breza u Ravnoj Gori. Nakon kratkog popodnevnog odmora čekala nas je naša prva utakmica na turniru. U neizvjesnoj i napetoj utakmici nažalost izgubili smo od drugoligaša NK Opatija rezultatom 2:3. Strijelci za našu ekipu bili su Filip Perčić i Marko Šarić.

U subotu nakon jutarnje šetnje svježim goranskim zrakom i ručka uputili smo se na utakmicu za 3. mjesto. Trećeligaš NK Naprijed (Hreljin) pokazao se kao tvrd orah kojeg smo teško prelomili. Utakmica je završila našom pobjedom 2:0, a strijelci su bili Dejan Glavica i Nikola Barat. Time smo osvojili 3. mjesto na turniru. Spomenimo da je u finalu NK Grobničan svladao NK Opatija 1:0. Strijelac jedinog pogotka u finalu bio je Dražen Pilčić koji je i proglašen za najboljeg igrača turnira.  

Na turniru su za NK Polet nastupali: Barat (kapetan), Jambres, Topolnjak, Mesarić, Horvat, Telebar, Štefanec, Glavica, Krištofić, Šarić, Perčić, Patafta, Novak, Mlinarić, Lajtman, Mezga i Žganec. Sve ih je vodio trener Josip Brezovec, trener golmana Mišel Horvat, kondicijski trener Luka Murk te fizioterapeut Darijan Tomašić.

Završetkom finalne utakmice uručeni su pehari momčadima. Tom prigodom naš predsjednik Miroslav Novinščak u ime NK Poleta predao je našim domaćinima i dobrim prijateljima  prigodan poklon za 90 godina postojanja NK Grobničana. Od sada pa nadalje njihove klupske prostorije krasit će naš uramljeni crveni dres. 

Nakon ovog turnira naše dečke i dalje čekaju naporni treninzi kako bi nadolazeća natjecateljska sezona bila što uspješnija, u subotu 13.08.2022. gostujemo u Pitomači kod istoimenog domaćina. Podsjećamo da 1. prvenstveno kolo 3. NL – Sjever je na rasporedu u subotu, 20. kolovoza 2022. godine u 17:30 sati, a domaćin smo NK Dinamo iz Domašinca.

Ovim putem zahvaljujemo se ljubaznom osoblju hotela Breza u Ravnoj Gori te našim sportskim prijateljima, članovima NK Grobničan. Zahvaljujemo se i našem vozaču iz tvrtke Jakopić Travel d.o.o., dugogodišnjem partneru i sponzoru kluba. Veliko hvala i svim ostalim sponzorima koji su omogućili naše predivne zajedničke trenutke.

 

FOTO (Marko Breznik):

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  6. kolo 3.NL-sjever

   NK Polet

  -

  NK Papuk Osječko 1664

  Sveti Martin na Muri, 24.09.2022., 16:30 sati


  prethodno>> 5. kolo 3.NL-sjever

  NK Virovitica

  0-2

  NK Polet

 • 1