PRATITE NAS NA:

Višegodišnja suradnja i prijateljstvo Škole nogometa Sveti Martin i NK Komenda i ove godine u subotu 29.06.2013. godine rezultiralo je velikim druženjem kojem je domaćin ovog vikenda bila Škola nogometa Sveti Martin, ugostivši 60 gostiju iz Slovenije.


U prijepodnevnim satima odigrane su utakmice u kategorijama početnika i limača, obje utakmice završile su pobjedom gostiju, te utakmica očeva u kojoj je bolji bio domaćin.

Nakon sportskog dijela , Škola nogometa počastila je svoje goste posjetom Muzeju rudarstva i degustaciji piva u pivnici Cimper u Murskom Središću, Muzeju oldtimera Šardi u Selnici, te opuštajućem izletu uz Muru u Žabniku uz razgledavanje mlina i vožnju skelom.

Kasno poslijepodne bilo je rezervirano za mame u iskazivanju njihovog nogometnog umijeća i upravo je ta utakmica privukla najveću pozornost nazočnih i radost djece. Nakon velike borbe i izjednačenog rezultata, u izvođenju jedanaesteraca pobjedu su odnijele Slovenke.

Bez obzira na ishode pojedinih utakmica ostvarena je najveća pobjeda; druženje, sklapanje novih prijateljstava, razmjena iskustva. Igra, smijeh, veselje i dobro raspoloženje uz roštilj i glazbu potrajali su do kasno u noć.

Autor: Blaženka Heric


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  2. kolo Play Off-a 3.HNL-Sjever

   NK Papuk

  -

  NK Polet

  Orahovica, 22.05.2021., 18:00


  prethodno>> 1. kolo 

  NK Polet

  4-1

  NK Podravina

 • 1