PRATITE NAS NA:

U hotelu Park U Čakovcu u ponedjeljak 29.10.2012.godine u 17.00 sati održano je druženje u sklopu kojeg je Međimurski nogometni savez dodijelio nagrade najboljim nogometnim ekipama u mlađim dobnim kategorijama.  Tako su iz naše škole nogometa Sveti Martin nagrađeni MLAĐI PIONIRI (U-12) kompletom dresova dok su PIONIRI (U-14) nagrađeni sa pet lopti.


Predsjednik MNS-a Mato Kljaić na samoj je svečanosti  kazao kako je ovo zapravo provođenje u djelo jedne od  odluka vezanih  uz rad s mladima, koju je donio Izvršni odbor  na jednoj od  sjednica. Tako su kompletom dresova nagrađeni ukupni pobjednici svih skupina dok su po pet lopti dobili  pobjednici skupina u svim kategorijama.

Iz naše ŠN Sveti Martin komplet dresova su dobili mlađi pioniri NK"Polet" koji su bili prvaci grupe 'C' u prošlogodišnjoj sezoni (2011./2012.) i ukupni prvaci na razigravanju svih grupa u Međimurju, a pioniri NK"Bratstvo" Jurovec u prošlogodišnjoj sezoni bili su prvaci grupe 'A' i nagrađeni su sa pet lopti.

Na druženju ispred naše škole nogometa SVETI MARTIN (nastala je u suradnji nogometnih klubova NK Poleta i NK Bratstva iz Jurovca) bili su Zlatko Perčić, Radovan Kočila, Željko Breznik i Tomislav Kralj. Komplet dresova za mlađe pionire primili su prošlogodišnji trener Stjepan Perčić i kapetan ekipe Antonio Kraljić, dok su lopte za pionire primili prošlogodišnji trener Mladen Brezovački i kapetan Antonio Zadravec.

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  5.kolo Liga za prvaka 3.HNL-sjever

   NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec SRC Mladost, 21.05.2022., 17:30 sati


  prethodno>> 4.kolo Liga za prvaka

  NK Polet

  5-1

  NK Podravina

 • 1