PRATITE NAS NA:

U suradnji NK Polet i župnika župe Sv. Martin na Muri, vlč. Ivana Hercega, na blagdan Velike Gospe, odigrana je utakmica humanitarnog karaktera između ekipe veterana NK Polet i ekipe Svećenika i suradnika Varaždinske biskupije.Oko tristotinjak gledatelja došlo je podržati utakmicu od koje je sav prihod od ulaznica namijenjen Školi nogometa Sveti Martin. Utakmica je na poluvremenu završila rezultatom 2:1 u korist svećenika. Poluvrijeme utakmice iskorišteno je za predstavljanje škole nogometa.


Na teren su istrčali dječaci predvođeni svojim trenerima po kategorijama: dječaci U-8 i Mihael Lajtman, dječaci U-10 i Mihael Breznik, dječaci U-12 i Saša Mihalić, dječaci U-14 i Stjepan Perčić, te juniori i Zdravko Modlic. Predstavljeni su i rezultati iz prošle sezone. Drugo poluvrijeme, bez obzira na dobru igru s mnoštvo lijepih akcija, nije donijelo promjene u rezultatu.

Određenom cijenom ulaznice od minimalnih 10 kuna , odnosno dar po vlastitom izboru pojedinca, za Školu nogometa prikupljeno je 2000 kuna. NK Polet i Škola nogometa zahvaljuju svima koji su se odazvali utakmici i tako pomogli u prikupljanju neophodnih novčanih sredstava, a i svima koji na bilo koji način potpomažu Školu nogometa.

Blaženka Heric

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.HNL-Sjever

   NK Rudar

  -

  NK Polet

  Mursko Središće, ožujak 2022., 14:00 sati


  prethodno>> 14. kolo 3.HNL-Sjever

  NK Polet

  2-0

  NK Koprivnica

 • 1