PRATITE NAS NA:

Već tradicionalno pred blagdan Velike Gospe nogometni klub Polet u suradnji s Radiom 1 organizira plesnjak. Tako i ove godine u subotu 11.08.2012. Uz piće i hranu grupa "Tempo" je goste zabavljala  do ranih jutarnjih satiju. Plesnjak kao i svake godine organiziran je uz vrlo marljive ljude uz i oko kluba. Treba posebno pohvaliti ljude iz uprave kluba kao i igrače koji su se potrudili da i ovaj put organizacija plesnjaka bude na vrlo visokom nivou. Nikako se nesmije ne spomenuti i naše odlične "kuharice" koje su se brinule da nam gosti nebudu gladni, te doprinos Radia 1 koji je goste zabavljao kroz pauze.


Posebno budemo još spomenuli i naše najbitnije sponzore koji su nas nagradama za tombolu podržali i u ovom događaju. To su Promming Čakovec, Toplice Sveti Martin i Emporium iz Svetog Martina. Na kraju još zahvala svima koji su na bilo koji način poduprli i pomogli oko ovako velikog i važnog događaja za nogometni klub Polet. Donosimo i kratak video isječak da potvrdimo da se u Svetom Martinu ne igra samo dobar nogomet već se i znamo i dobro zabavljati.

{youtube}GUgbqgUTYKE&feature{/youtube}

 

 

Nakon plesnjaka slijedili su dani turizma opčine Sveti Martin na Muri, a na blagdan Velike Gospe organizirali smo koncert klape "STINA" pod šatorom na igralištu Nk Polet-a. U pauzama koncerte za dobro raspoloženje brinuli su Patrik i Simon koji su živom svirkom zabavljali goste sve do jutarnjih satiju.

 

 

{youtube}x7uVWgYXfNM&feature{/youtube}


 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  Prijeteljska utakmica

   NK Polet

  -

  NK Osijek II (Osijek)

  Sveti Martin na Muri, 30.07.2021., 18:00 sati


  prethodno>> 5. kolo 

  NK Polet

  5-0

  NK Tehničar

 • 1