PRATITE NAS NA:

 

Početkom priprema za novu, nadolazeću sezonu 2012./2013. došlo je do malih promjena u našim mlađim kategorijama. Najznačajnija promjena je osnivanje naše najmlađe kategorije U-6, dječaka rođenih 2006. i mlađih.

 

Nakon uspješno završene prošle sezone u kojoj su naše mlade nade osvojile jedan naslov prvaka Međimurja, te dva naslova svojih skupina te jedno drugo mjesto, jedno četvrto i jedno peto mjesto, u ponedeljak 16. srpnja 2012.g počele su pripreme za nadolazeću sezonu. Sve kategorije treniraju tri puta tjedno na igralištu NK „Polet“ te je predviđeno i nekoliko pripremnih utakmica u svakoj kategoriji pred početak natjecateljske sezone.

Kao što smo već naveli osnovana je nova dobna kategorija i to dječaka do 6 godina starosti. Zbog toga je trebalo doći do određenih kadrovskih promjena unutar škole nogometa. Tako je novu kategoriju U-6 preuzeo dosadašnji trener momčadi U-8, Andrej Goričanec. Umjesto njega, na mjesto trenera momčadi U-8 (Početnici) dolazi Mihael Lajtman iz Selnice. Kategorija U-10 (Limači) i dalje ostaje pod vodstvom Mihaela Breznika. Umjesto momčadi U-12 (Mlađi pioniri) Stjepan Perčić od naredne sezone preuzima momčad U-14 (Pioniri) koju je dosad vrlo uspješno vodio Mladen Brezovački. Tom promjenom momčad U-12 (dječaci rođeni 2000. i mlađi) ostala je bez trenera pa je zbog toga angažiran Saša Mihalić iz Lopatinca. Trener juniora (1994. i mlađi) ostaje kao i do sada Zdravko Modlic. Trener svih golmana mlađih kategorija je Ivan Đurkin.

Nadamo se da će se ovim promjenama još više podignuti kvaliteta rada škole nogometa „Sveti Martin“ te da ćemo imati još bolje i uspješnije rezultate u svim kategorijama.

Na inicijativu naše škole nogometa koju su podržali i neki drugi klubovi prijedlog je da se osnuje jedna kvalitetna liga na području Međimurskog i Varaždinskog nogometnog saveza u kojoj bi se natjecali juniori i kadeti. Za sada to je samo inicijativa te ćemo u budućnosti vidjeti da li će se sprovesti u praksu.

Škola nogometa i dalje vrši upise te se pozivaju svi zaintersirani klinci iz Sv.Martina na Muri ali i ostalih mjesta da se pridruže našoj Školi te postanu naši članovi.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  5.kolo 3.HNL-Sjever

   NK Bjelovar

  -

  NK Polet

  Bjelovar, 18.09.2021., 16:00 sati


  prethodno>> 4. kolo 3.HNL-Sjever

  NK Polet

  11-0

  NK Rudar (M.Središće)

 • 1