PRATITE NAS NA:

Uoči proslave naslova prvaka 1.MNL u nogometni klub Polet stigla je nova profesionalna kosilica za održavanje nogometnih terena te novi leiner/crtač linija američke marke Toro. Kosilica je nabavljena u suradnji s Topicama Sveti Martin.

 

U petak 01.06.2012.g u nogometni klub Polet iz Austrije je stigla nova profesionalna kosilica za održavanje nogometnih terena američke marke Toro. Uz kosilicu stigao je i novi samohodni leiner/crtač linija Line painter 1200 također marke Toro. Kosilica Toro Reelmaster 5500d teška je 1300 kg, ima 32 konjske snage i širinu košnje od 255 cm. Moguće je podešavanje visine košnje u rasponu od 1-4 cm.

Ovime je nastavljena odlična suradnja nogometnog kluba Polet i Toplica Sveti Martin, te će se time poboljšati uvjeti treniranja kako za domaće igrače tako i za prvoligaške momčadi koje dolaze na pripreme u Topice Sveti Martin. Nabavkom ove kosilice i leinera uvelike će biti olakšan rad na održavanju terena, kojeg odlično održavaju Jože Kirec sa obitelji i Goran Makovec.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  10.kolo 3.HNL-Sjever

   NK Mladost

  -

  NK Polet

  Ždralovi, 23.10.2021., 14:00 sati


  prethodno>> 9. kolo 3.HNL-Sjever

  NK Međimurje

  1-0

  NK Polet

 • 1