PRATITE NAS NA:

Škola nogometa NK Sveti Martin na Muri  01. svibnja 2012g. održala je proljetni nogometni turnir "Kup Sv. Martina" na kojem je sudjelovalo preko dvjestotinjak djece u tri kategorije U8, U10 i U12.

U kategoriji uzrasta U-8 natjecale su se ekipe iz NK Polet Sv.Martin na Muri, NK Rudar Mursko Središće, NK Sloga Čakovec, NK Fotex Nedeljanec, NK Spartak  M. Subotica i NK Hajduk iz Pakraca.
Nizom uzbudljivih  utakmica najmlađih članova, zanimljive i atraktivne igre, natjecanje među ekipama U-8 uzrasta je najuspješnije završilo za mališane NK Spartak, drugo mjesto osvojila je ekipa malih domaćina NK Polet, treće mjesto NK Sloga Čakovec.

U kategoriji uzrasta U-10 natjecale su se ekipe NK Polet Sv. Martin na Muri, NK Mura Hlapićina, NK Mladost Prelog, NK Fotex Nedeljanec, NK Spartak M. Subotica i NK Budućnost iz Miklavca. Pobjednici ove skupine su  desetogodišnjaci iz NK Poleta koji su na putu do finala pobijedili  NK Mura 2:0, NK Mladost  1:0, NK Budućnost 2:1 te se u finalu opet  susreli s NK Mladost iz Preloga. Rezultat utakmice 2:0 posjeo je NK Polet na pobjedničko prijestolje, drugo mjesto pripalo je NK Mladost, treće NK Spartak.

U kategoriji uzrasta U-12 natjecale su se ekipe NK Budućnost Miklavec, dvije ekipe iz NK Polet  Sv. Martin na Muri, NK Mura Hlapićina, NK Hajduk Brezje, NK Venera Sv. Juraj na Bregu, NK Jedinstvo G. Mihaljevec, NK Zebanec i NK Hajduk iz Pakraca. U ovoj skupini odigrano je  17 vrlo uzbudljivih utakmica, pobjednici U-12 kategorije su gosti iz NK Pakrac, dok su drugo i treće mjesto osvojile ekipe domaćina NK Polet.

Turnir mlađih kategorija posjetili su Stanislav Vugrinec instruktor mlađih kategorija Hrvatskog Nogometnog Saveza, Dragutin Naranđa instruktor mlađih kategorija Međimurskog Nogometnog Saveza i Darko Jambrović tajnik Međimurskog Nogometnog Saveza. Pohvalili su odličnu organizaciju turnira, gdje su sve kategorije igrale utakmice u isto vrijeme na tri različita terena.

Ispred Škole nogometa NK Polet zahvaljujemo svim roditeljima, upravi i igračima juniorske i seniorske momčadi koji su pomagali na organizaciji i sprovedbi ovog turnira.


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  10.kolo 3.HNL-Sjever

   NK Mladost

  -

  NK Polet

  Ždralovi, 23.10.2021., 14:00 sati


  prethodno>> 9. kolo 3.HNL-Sjever

  NK Međimurje

  1-0

  NK Polet

 • 1