PRATITE NAS NA:

Proteklog tjedna na glavnom igralištu NK”POLET” u Sv.Martinu na Muri postavljene su nove zaštitne mreže iza golova, a ovog tjedna počelo se s uređenjem prilaznih puteva, uređenjem okoliša oko svlačionica i postavljanjem jednog dijela nove ograde oko glavnog igrališta.

Prošlog tjedna naša vrijedna uprava, igrači i simpatizeri kluba postavljali su nove zaštitne mreže iza golova na glavnom igralištu. Iza svakog gola postavljena su četri nosača za mrežu i mreža dimenzije 5x24 metra. Prošlog tjedna zamjenjene su i dotrajale letve na klupama oko iigrališta. A ovog tjedna počeli su radovi na uređenju okoliša oko svlačionica, postavljaju se rubnici za staze oko svlačionica, a staze će se asfaltirati narednih dana. Isto tako demontirao se i otkopao jedan dio stare ograde, na strani kod klupskih prostorija gdje će se uskoro postaviti nova ograda. Stara i sad već dotrajala ograda postavljena je početkom osamdesetih godina.

Tako sad uz nove svlačionice, prostorije kluba, podzemno automatsko navodnjavanje glavnog i pomoćnog terena, nove aluminijske golove, nove mreže iza golova i uskoro novu ogradu imamo odlične uvjete za igru i trening, a i prvoligaške ekipe koje dolaze u Toplice Sveti Martin imaju odlične uvjete za pripreme.

Na kraju zahvaljujemo članovima uprave, igračima, svim simpatizerima i navijačima koji rade za dobrobit kluba.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  10.kolo 3.HNL-Sjever

   NK Mladost

  -

  NK Polet

  Ždralovi, 23.10.2021., 14:00 sati


  prethodno>> 9. kolo 3.HNL-Sjever

  NK Međimurje

  1-0

  NK Polet

 • 1