PRATITE NAS NA:

Kratki intervju dao nam je gospodin Zdravko Modlic, trener juniorske momčadi nogometnog kluba POLET:

1.Kako komentirate prošlu 2011. godinu?
-Godina 2011 kod juniora, kreće proljetnim dijelom prvenstva sezone
2010/2011. Osvojili smo konačno 4.mjesto od 8 klubova koji su se natjecali u našoj grupi D. Mogu reći da je to bilo nekako realno, jer imali smo vrlo mladu ekipu juniora, jednu od najmlađih u ligi.U sezoni 2011, za juniore su mogli nastupati igrači rođ.1993 g.,a mi smo imali devet igrača g.95 i čak 96 godište, te sedam igrača g.94.
2.Da li ste zadovoljni rezultatima i igrom u jesenskom dijelu prvenstva?
-U jesenskom dijelu prvenstva nisam do kraja zadovoljan rezultatima, kao ni igrom. Vjerujem da možemo i moramo bolje, iako zaostajemo samo jedan bod za Plavima i dva boda za Sokolom.
3.Smatrate li da ste mogli postići više s ovom ekipom?
-Smatram da smo mogli postići više, jer naš cilj u ovoj sezoni 2011/2012 je prvo mjesto. Na žalost, zbog ozljeda i malog broja juniora (15 igrača),to nam na kraju jesenskog dijela nije uspjelo.Ključne su bile dvije utakmice, protiv Sokola, koju smo doma izgubili 1:3 , te protiv Plavih Peklenica koju smo odigrali nerješeno 3:3. Tu je izgubljeno 5 bodova, a s kojima bi bili gladko prvi. U utakmici protiv Sokola, jedva da smo imali 11 zdravih igrača, ozljeđeni je bio i naš jedini golman Martin Perčić, tako da je naša vrata branio igrač. Ništa puno bolja situacija nije bila ni u utakmici sa Plavima.
4.Koji igrači juniorskog sastava po Vašem mišljenju mogu konkurirati i u seniorskoj momčadi i priključiti se pripremama prve momčadi?
-Juniori koji mogu konkurirati za seniorsku momčad su igrači koji već
igraju pomalo u seniorima, to je golman Martin Perčić, te igrači, Mateo Brezovački i Antonio Šardi.
5.Kad počinju pripreme za predstojeću proljetnu sezonu?
-Pripreme za predstojeću proljetnu sezonu počinju 11.02.2012 , jer
prvenstvo počinje 24.03.2012.
6.Koliko će utakmica odigrati juniori NK”POLET” u sklopu priprema?
-U ovom trenutku još neznam koliko pripremnih utakmica ćemo odigrati ali nadam se da ćemo najmanje tri odigrati.
7.Mislite li da je momčad dobro posložena na svim pozicijama i da možemo proljetni dio završiti na 1.mjestu?
-Momčad je posložena prema igračima s kakvima raspolažem, uvijek bi dobro došlo koje pojačanje. Vjerujem da ako neće biti previše ozljeda da možemo i s takvom ekipom na kraju biti prvaci.
8.Jeste li zadovoljni uvjetima treniranja?
-Uvjeti treniranja su vrhunski, počevši od toga da juniori mogu trenirati kroz tjedan samo u noćnom terminu 20,30 sati , dakle imamo tu mogućnost, travnjak na glavnom i pomoćnom igralištu je uvijek mekan i travnat što je jako bitno za igrače. Nove svlačionice ispunjavaju uvjete za puno viši rang nego se natječemo, tako da to dovoljno govori o tome...
9.Što mislite o “Školi nogometa NK POLET” i suradnji dva kluba, NK’Bratstvo’ i NK’Polet’ u mlađim kategorijama?
-Škola nogometa NK Polet je sve bolja, mislim da ima još puno mjesta za napredak, a rezultati djece koji su vrlo dobri i odlični puno govore o svemu kao i 110 djece koji se natječu u raznim kategorijama naše škole nogometa. Suradnja dva kluba NK Polet i NK Bratstvo u mlađim kategorijama je vrlo
dobra i nadam se i vjerujem da može još i bolje , te da će potrajati dugo vrijeme.
10.Završni pozdrav!
-Na kraju, pozdrav svim ljubiteljima NK Polet SMNM,sve najbolje u Novoj 2012.g, te da i dalje u velikom broju bodre sve igrače NK Poleta ! Sportski pozdrav !

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  7. kolo 3.HNL - Sjever

   NK Polet

  -

  NK Virovitica 

  Sveti Martin na Muri, 03.10.2020., 15:00 sati


  prethodno>> 5. kolo

  NK Podravac

  0-2

  NK Polet

 • 1