PRATITE NAS NA:

Seniorska momčad nogometnog kluba Polet i stručni stožer vratili su se iz trodnevnih mini priprema koje su se održale u Ravnoj Gori, a utakmice su odigrane u Čavlama. Kao što je i bilo i predviđeno, seniori su odigrali dvije pripremne utakmice na memorijalnom turniru "Josip Pepe Mikulčić" u Čavlama  i odradili dva treninga.

U petak 5. kolovoza 2016. godine ujutro seniorska momčad nogometnog kluba Polet s trenerom Stevicom Žganec i vodstvo kluba (predsjednik Miroslav Novinščak, sportski direktor Zoran Šardi, tajnik Mihael Breznik, domar Jože Kirec, fizioterapeut Dragutin Kralj i Goran Makovec) krenula je na trodnevne mini pripreme u Ravnu Goru. Nakon smještaja igrača i vodstva u hotelu "Breza" u Ravnoj Gori i ručka u popodnevnim satima odrađeni je prvi trening na terenu NK Goranka.

U subotu 6. kolovoza u 9:30 sati ponovno je odrađen trening na obližnjem terenu. Trener Stevica Žganec i sportski direktor Zoran Šardi za dvadeset trojicu igrača pripremili su raznovrsne tehničko - taktičke zahtjeve. U popodnevnim satima otputovali smo u mjesto Čavle u okolici Rijeke gdje je u 17:30 sati na rasporedu bila prva utakmica memorijalnog turnira "Josip Pepe Mikulčić". Nogometni klub Polet prvu utakmicu odigrao je protiv županijskog prvoligaša NK Riječina iz Dražica i visoko pobijedio sa 0:8 i plasirao se u finale turnira. U jednosmjernoj utakmici golove su zabili: Igor Šoštarić 2x, Damir Čurin, Luka Bobičanec 3x, Nikola Barat i Nikola Ferlin. Drugu utakmicu u subotu odigrali su NK Grobničan i NK Borac iz Bakra, bolji iz tog dvoboja bio je NK Grobničan sa visokih 0:6 te se plasirao u finale.

U nedjelju 7. kolovoza nakon doručka Poletovci uputili su se na jutarnji izlet u obližnje mjesto Lokve. Prošetali su se uz jezero i spustili se na 75 metara i posjetili spilju "Lokvarka". Treba napomenuti da je Lokvarka najveća je spilja u R.Hrvatskoj. U 17:30 sati odigrana je utakmica za treće mjesto u kojoj je bolji nakon izvođenja jedanaesteraca bio NK Borac iz Bakra. U finalnoj utakmici susrele su se po kvaliteti dvije podjednake momčadi NK Grobničan i NK Polet. NK Polet u dosta izjednačenoj utakmici sa mnogo prigoda na kraju ipak je slavio sa 3:1 i osvojio memorijalni turnir "Josip Pepe Mikulčić" koji se već tradicionalno igra 26 godina. Treba napomenuti kako je NK Grobničan vrlo kvalitetna momčad satkana od bivših prvoligaških igrača, od poznatijih igrača za Grobničan trenutno nastupaju Ahmad Sharbini, Kristijan Čaval i Siniša Linić. Strijelci za NK Polet u finalu bili su Damir Čurin i sa dva pogotka Luka Bobičanec.

Igrač nogometnog kluba Polet Luka Bobičanec proglašen je najboljim igračem i strijelcem turnira (5 golova) te mu je uručeno priznanje, a veliki pehar za pobjednika turnira primio je kapetan Nikola Barat i uslijedilo je veliko slavlje naših igrača i vodstva kluba.

Trodnevne mini pripreme u Ravnoj Gori i odigrane dvije utakmice te osvajanje memorijalnog turnira odličan su podstrek za igrače i vodstvo kluba kako bi nadolazeća natjecateljska sezona bila što uspješnija.

Autobus s igračima u Sveti Martin na Muri vratio se u nedjeljnim kasnim večernjim satima.

Ovim putem zahvaljujemo se ljubaznom osoblju u pansionu "Breza" u Ravnoj Gori te našim sportskim prijateljima, članovima NK Grobničan na čelu s predsjednikom Igorom Čargonja na gostoprimstvu i načinu na koji su naši igrači i vodstvo bili ugošćeni.

Nakon odrađenih trodnevnih priprema u Ravnoj Gori seniorsku momčad NK Polet naredni vikend očekuje 2.kolo Kup-a Međimurskog nogometnog saveza protiv momčadi NK Omladinac iz Mačkovca.

 

FOTO:

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  Prijeteljska utakmica

   NK Polet

  -

  NK Osijek II (Osijek)

  Sveti Martin na Muri, 30.07.2021., 18:00 sati


  prethodno>> 5. kolo 

  NK Polet

  5-0

  NK Tehničar

 • 1