PRATITE NAS NA:

U subotu 13.06.2020. godine s početkom u 17:00 sati po sunčanom vremenu pred oko 300 gledatelja u Svetom Jurju na Bregu odigrana je prijateljska utakmica između momčadi NK Venera i NK Polet.

Nakon više od 3 mjeseca prisilne pauze zbog situacije s korona virusom u  subotu je odigrana prijateljska utakmica u Svetom Jurju na Bregu. Domaćin NK Venera koji slavi osvojeno 1. mjesto u 2. Međimurskoj ligi i ulazak u najviši rang međimurskog županijskog nogometa pozvao nas je kako bi prijateljskom utakmicom uveličali njihovo slavlje.

Utakmicu smo odigrali u sljedećem sastavu: Horvat M., Horvat P., Holi, Mihalić, Tomašković, Herceg, Barat, Heric, Šegović, Perčić, Medved, još su igrali Ferlin i Filipović.

Prije početka utakmice kapetan Nikola Barat NK Venera uručio je dvije Adidas lopte za igru kao prigodan poklon za osvajanje naslova 2.MNL-Zapad.

Rezultat utakmice iako nebitan, bio je 1:8 u našu korist. Strijelci za nas su bili Medved 2x, Šegović 2x, Perčić, Herceg, Ferlin i Barat, dok je za NK Venera zabio Hudoletnjak.

 

FOTO (Facebook: NK Venera / Dražen Hudoletnjak):

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:1

Grb NK Podravac
NK Polet
NK Podravac Virje
 
17.kolo, 3.HNL Sjever
03.04.2021., 16:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  18. kolo 3.HNL-Sjever

   NK Virovitica

  -

  NK Polet

  Virovitica, 10.04.2021., 16:30


  prethodno>> 17. kolo 

  NK Polet

  1-1

  NK Podravac

 • 1