PRATITE NAS NA:

Prvenstvo je završilo, ali nastavljaju se nogomet na našim terenima. Na pripremama u Svetom Martinu na Muri je hrvatski viceprvak NK Osijek i poljski prvoligaš WKS Slask iz Wroclawa.

U četvrtak 24. lipnja 2021. godine po jako vrućem i sparnom vremenu imali smo prilike odmjeriti snage s osječkim prvoligašem. Unatoč vremenskim prilikama i visokoj temperaturi zraka utakmica je bila vrlo kvalitetna i dinamična. Josip Brezovec nas je iz penala doveo u vodstvo, da bi na odmor otišli sa zaostatkom od 1:2. U nastavku nakon naše lijepe akcije Osječani postužu autogol i utakmica opet ulazi u neizvjesne vode. Pred kraj utakmice nakon naših zamjena Osijekova kvaliteta i velika širina klupe dolaze do izražaja i utakmica završava 2:4.

Prije početka utakmice predstavnik 3. HNL – Sjever Dino Kramar predao je našem kapetanu Nikoli Baratu trofej za najbolju fair play momčad čitave protekle sezone. Fair play ljestvica računa se na temelju broja disciplinskih mjera (žuti i crveni kartoni), kazna, upozorenja izrečena klubu te zapažanja delegata nakon svake utakmice, ponašanje igrača, službenih osoba, ali i navijača. Na kraju sezone bili smo najbolji na toj ljestvici te nam je čast biti najbolji fair play klub lige.

Također prije početka utakmice trener NK Osijeka gospodin Nenad Bjelica predao je poseban poklon našem predsjedniku Miroslavu Novinšćaku za iznimno gostoprimstvo koje ih jedočekalo u Svetom Martinu na Muri. Prekrasna gesta Osječana.

Osim hrvatskog viceprvaka trenutno u Svetom Martinu na Muri boravi još jedna profesionalna momčad na ljetnim priremama. Riječ je o poljskom prvoligašu i predstavniku u novoosnovanoj UEFA Konfederacijskoj ligi WKS Slask iz Wroclawa na zapadu Poljske. Oni su pred nekoliko godina već bili kod nas na pripremama, a sad su se ivratili što nam je najveća potvrda odličnih uvjeta i kvalitetnog posla kojeg rade naši turistički djelatnici.

 

FOTO:

 

 

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

11:0

Grb NK Rudar
NK Polet
NK Rudar
 
4.kolo, 3.HNL Sjever
11.09.2021., 16:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  5.kolo 3.HNL-Sjever

   NK Bjelovar

  -

  NK Polet

  Bjelovar, 18.09.2021., 16:00 sati


  prethodno>> 4. kolo 3.HNL-Sjever

  NK Polet

  11-0

  NK Rudar (M.Središće)

 • 1