PRATITE NAS NA:

Proteklog vikenda odigrana je samo jedna utakmica juniorske ekipe. U međimurskoj ligi juniora naša ekipa bila je slobodna, pa je odigrana samo nedjeljna utakmica protiv ekipe NK“ Ivančica“ iz Ivanca. Naša ekipa uvjerljivo je slavila rezultatom 11:0.

NEDJELJA, 12.10.2014., NK“POLET“– NK“IVANČICA“ Ivanec 11 - 0

NK „POLET“: Perčić Emanuel, Novak Patrik, Vršić Patrik, Novinščak Luka, Sakač Marko, Vršić Filip, Padarić Kristijan, Vinko Evald, Zadravec Antonio, Karlovčec Dino, Kraljić Antonio, Ferlin Nikola, Zadravec Denis, Turk Ivan, Čurin Roberto, Tomšić Filip, Modlic Mario, Srša Marko

 Strijelci: Padarić, Karlovčec x 3, Kraljić, Vinko x 3, Sakač x 2, Srša

 

Utakmica je krenula u najboljem mogućem smjeru i već u prvoj minuti naša ekipa postiže pogodak. Igrači nisu tu stali već su do kraja poluvremena utrpali 9 komada zbunjenim gostima. Na poluvremenu je trener Stojko napravio sve dozvoljene zamjene, a zamijenjeni igrači priključili su se treningu seniorske momčadi.

Valja spomenuti sve više igrača koji su priključeni ili su na pragu priključenja seniorskoj momčadi u kojoj neki igraju vrlo zapažene uloge, pa trener u nekim utakmica nema na raspolaganju najbolje igrače.

           

Okrećemo se novim izazovima i već ove subote u međimurskoj ligi juniora, u Hlapičini dočekujemo NK“VENERA PMP“ iz Svetog Jurja na Bregu, a u nedjelju 19.10.2014. u 10:00 gostujemo u Križevcima kod istoimenog domaćina.      

Trener: Alen Stojko

 

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

5:0

Grb NK Tehničar
NK Polet
NK Tehničar
 
5.kolo, 3.HNL Sjever
12.06.2021., 17:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  Prijeteljska utakmica

   NK Polet

  -

  NK Osijek II (Osijek)

  Sveti Martin na Muri, 30.07.2021., 18:00 sati


  prethodno>> 5. kolo 

  NK Polet

  5-0

  NK Tehničar

 • 1