PRATITE NAS NA:
Intervju tjedna
Dokumentarani film o povijesti NK Polet

Treći po redu selektivni nogometni kamp

Na terenima  NK Polet u Svetom Martinu na Muri 15. i 16. lipnja održan je  dvodnevni selektivni nogometni  kamp u organizaciji Međimurskog nogometnog saveza i Hrvatskog nogometnog saveza. Kampu su prisustvovala djeca u uzrastu 2003. i 2004. godište  s područja Međimurja.

Posjet mlađih kategorija U-8 i U-10 NK Komenda

Nastavila se prekrasna tradicija dva prijateljska kluba između NK Komenda i našeg kluba. Već po običaju zadnjih 7 godina na kraju sezone momčadi U-10 i U-8 međusobno se posjećuju. Ove godine red za domaćinstvom bio je na nama. Tako su nam u subotu 13. lipnja 2015. godine u posjet došli igrači U-8 i U-10 NK Komende te njihovi roditelji predvođeni predsjednikom kluba Alešom Marinko.

Odlazak na utakmicu Dinamo - Rijeka

Poštovani igrači i roditelji polaznika Škole Nogometa SVETI MARTIN koji su se predbilježili za prvenstvenu utakmicu 30.kola 1.HNL između  GNK Dinamo - HNK Rijeka koja se igra na stadionu Maksimir u petak 29.05.2015.godine s početkom u 19:00 sati obavještavamo Vas da je polazak autobusa u petak sa igrališta NK Polet u 15:45 sati.

Odigrana završnica zimske lige - LIMAČI

U Atonu u Nedelišću odigrana je završnica zimske lige limača koja je okupila 18 ekipa koje su se natjecale u šest skupina. U Nedelišću se igralo u skupinama po tri ekipe prema ranije zauzetim pozicijama u skupini.

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

3:0

Grb NK Bjelovar
NK Polet
NK Bjelovar
 
14.kolo, 3.HNL Sjever
21.11.2020., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15. kolo 3.HNL-Sjever

   NK Polet

  -

  NK Radnik

  Sveti Martin na Muri, proljeće 2021.


  prethodno>> 14. kolo 

  NK Polet

  3-0

  NK Bjelovar

 • 1

Sponzori

Terme Life Class Sveti MartinVnukDomingCrnkovic Arka kavana i catering Davor KocenCnc obradaCaffe bar MuraPosel-ZDInfo PointKontrol Biro Motus Energo TitanioKnauf AC Baumgartner Strnad